Aan het woord - SVH Budgetcoaching

Aan het woord

Onze klanten vertellen echte verhalen

Budgetcoach Karin helpt je weer op weg

Achter elke deur schuilt een verhaal. Je bent echt niet de enige die het even niet meer weet en het overzicht kwijt is. Pas als je open staat voor hulp gaat dit veranderen. Lees de verhalen van Bunyamin en Vera maar eens, dan krijg je een indruk van wat ik als budgetcoach voor jou kan betekenen.

SuccesverhaalBunyamin

Op een mooie dag in februari had ik een afspraak Karin. Tijdens een eerder bezoek van de deurwaarder heb ik aangegeven om hulp verlegen te zitten. Had werkelijk geen idee meer wat ik met mijn schulden aan moest. Een bezoek van de budgetcoach werd gepland.

SuccesverhaalVera

Mijn werkgever had in de gaten dat het niet goed met mij ging. Ik had minder zin om te werken, was vermoeid, humeurig en had regelmatig van die kleine conflicten met mijn collega’s. In een openhartig gesprek vertelde ik hem toch maar eerlijk van mijn financiële problemen.

InterviewKennis vasthouden blijft belangrijk als budgetcoach

Karin van der Meijs, cursist bij LearnCare Academy, vertelt hoe zij als druk bezette budget-coach simpel en praktijkgericht leert, op haar eigen tijd. Ze houdt haar PE-punten bij en blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en nodige vakkennis.

Wil je financiële rust?

Dan gaan we samen aan de slag. Laat jouw gegevens achter, dan bel ik je terug. Of bel 0412 – 61 74 60 om een afspraak te maken.