Budgetcoach Karin helpt je weer op weg

Mijn werkgever had in de gaten dat het niet goed met mij ging. Ik had minder zin om te werken, was vermoeid, humeurig en had regelmatig van die kleine conflicten met mijn collega’s. In een openhartig gesprek vertelde ik hem toch maar eerlijk van mijn financiële problemen. Het hebben van schulden zorgde ervoor dat ik niet meer mijzelf was. Er lag loonbeslag en ik snapte er werkelijk niets van. Waar kwam dit vandaan en hoezo was het ineens zoveel geworden? Samen hadden we afgesproken hier werk van te maken. Uitzoeken wat er aan hand is en hulp inschakelen. Dat was mijn redding!

Hij maakte voor ons een afspraak met een budgetcoach en daar zaten wij op een woensdagochtend samen met Karin. Van ellende hing ik in de stoel en vond het lastig om met een voor mij vreemde erbij weer open te zijn over mijn schulden. Dat mijn werkgever erbij zat gaf mij enige rust en voelde ik me niet helemaal alleen.

In het begin vond ik het wat lastig maar door de eenvoudige manier van communiceren met Karin stelde ik mijzelf meer open. Ik kon mijn verhaal vertellen zonder dat ze oordeelde. Mijn werkgever vond het belangrijk dat ik het budgetcoachtraject in zou gaan en dat heb ik gedaan.

Karin kwam bij mij thuis om orde te scheppen in de chaos die post heet en we vulden samen de financiële map die ze mee had gebracht. Ze heeft ook uitleg gegeven over het loonbeslag en hoe het werkt met de beslagvrije voet. Heel fijn, in een taal die ik begrijp. Ik had zelf al regelmatig contact gehad met de deurwaarder die beslag had gelegd maar snapte het nooit. Nu werd het mij allemaal duidelijk.

Ik zie de toekomst weer met veel vertrouwen tegemoet.

We hadden een nieuwe afspraak gemaakt en ik mocht bij eventuele vragen altijd contact opnemen.

Het ging steeds beter met mij. Ik leerde stap voor stap hoe ik mijn financiën in balans kon houden en zelfs kon gaan sparen. Op een gegeven moment heb ik mijzelf een paar nieuwe werkschoenen cadeau gedaan, de oude waren totaal versleten maar ik gunde me vanwege het geldtekort steeds geen nieuwe. Daar had ik nu wel ruimte voor. Ik ben inmiddels schuldenvrij en heb volop plannen voor de toekomst. Ik zie de toekomst weer met veel vertrouwen tegemoet. Karin is een held.

Wil je financiële rust?

Dan gaan we samen aan de slag. Laat jouw gegevens achter, dan bel ik je terug. Of bel 0412 – 61 74 60 om een afspraak te maken.