Budgetcoach - SVH Budgetcoaching

Budgetcoaching. Samen werken aan jouw financiële rust.

Karin, budgetcoach

Budgetcoach Karin helpt je weer op weg

Een budgetcoach is iemand die helpt met jouw financiële huishouding. Jouw hulp met het in kaart brengen van de inkomsten, uitgaven en schulden. Een tijdelijke steun en toeverlaat. Hierbij is samenwerken het sleutelwoord.

Waarom een budgetcoach?

Op dit moment is het een chaos in jouw financiën. Daar moet verandering in komen. Een budgetcoach gaat samen met jou een overzicht maken en jouw financiële administratie weer op orde brengen. Het bijhouden van een huishoudboekje wordt aangeleerd en van daaruit worden acties opgepakt. Door het overzicht kunnen we zien wat jouw valkuilen zijn en wat er mogelijk aan gedaan kan worden. Door het weer creëren van overzicht krijg je rust in jouw hoofd en kun je het totale plaatje beter overzien.

Wat doet een budgetcoach?

De budgetcoach gaat samen met jou het traject doorlopen om financieel zelfredzaam te zijn. Een traject bestaat uit meerdere fases wat begint met de aanmelding.

Samen aan de slag, hoe pakken we dat dan aan?
Lees hier verder…

Aan het woordMet m’n handen in het haar

Op een mooie dag in februari had ik een afspraak Karin. Tijdens een eerder bezoek van de deurwaarder heb ik aangegeven om hulp verlegen te zitten. Had werkelijk geen idee meer wat ik met mijn schulden aan moest. Een bezoek van de budgetcoach werd gepland.

Wil je financiële rust?

Dan gaan we samen aan de slag. Laat jouw gegevens achter, dan bel ik je terug. Of bel 0412 – 61 74 60 om een afspraak te maken.