Mijn werkwijze - SVH Budgetcoaching

Jouw financiële rust begint met contact opnemen

Karin, budgetcoach

Budgetcoach Karin helpt je weer op weg

Zo eenvoudig is het; Jouw financiële rust begint door contact met mij op te nemen. Tijdens de aanmelding wordt in grote lijnen het probleem besproken. Er wordt direct een afspraak gepland voor een intakegesprek.

Intakegesprek

Er wordt een inventarisatie gemaakt voor wat betreft de inkomsten, uitgaven en schulden. Daarnaast wordt besproken wat de oorzaak en het gevolg is van de financiële problemen. Er wordt uitgelegd wat de budgetcoach kan betekenen en wat er van elkaar verwacht kan worden.

Huisbezoek

De budgetcoach komt op huisbezoek en gaat samen met jou de post openen, ordenen en in een financiële map doen. Hierdoor wordt een duidelijk overzicht gecreëerd. De acties die moeten worden genomen, worden direct opgepakt.

Hulpfase

Na het huisbezoek ga je zelf aan de slag. Er worden regelmatige contactmomenten ingepland. De lopende zaken en eventuele nieuwe zaken worden besproken.

Kantoor- of huisbezoek

Samen met de budgetcoach worden de lopende zaken besproken. Waar loop je tegenaan, wat moet direct worden opgepakt, waar kan de budgetcoach bij helpen, hoe gaat het met jou zelf en de rust in het hoofd?

Nazorg

Langzaam aan zal het contact minder worden. Als het zover is dat je het overzicht kunt blijven behouden, dan gaan wij afscheid van elkaar nemen. Er volgt nog een evaluatie gesprek waarbij het hele traject nog eens rustig wordt doorgelopen.

Aan het woordMet m’n handen in het haar

Op een mooie dag in februari had ik een afspraak Karin. Tijdens een eerder bezoek van de deurwaarder heb ik aangegeven om hulp verlegen te zitten. Had werkelijk geen idee meer wat ik met mijn schulden aan moest. Een bezoek van de budgetcoach werd gepland.

Wil je financiële rust?

Dan gaan we samen aan de slag. Laat jouw gegevens achter, dan bel ik je terug. Of bel 0412 – 61 74 60 om een afspraak te maken.