Budgetcoach Oss - SVH Budgetcoaching

Budgetcoach Oss. Samen werken aan jouw financiële rust.

Karin, budgetcoach uit Oss

Budgetcoach Karin uit Oss helpt je weer op weg

Budgetcoach Karin uit Oss is iemand die helpt met jouw financiële huishouding. Jouw hulp met het in kaart brengen van de inkomsten, uitgaven en schulden. Een tijdelijke steun en toeverlaat. Hierbij is samenwerken het sleutelwoord.

Waarom een budgetcoach?

Op dit moment is het een chaos in jouw financiën. Je ziet door de bomen het bos niet meer en je hebt geen idee hoe je daar verandering in moet aanbrengen. Daar kun je een budgetcoach voor inschakelen. Een budgetcoach uit Oss gaat samen met jou een overzicht maken en jouw financiële administratie weer op orde brengen. Het bijhouden van een huishoudboekje wordt aangeleerd en van daaruit worden acties opgepakt.  Door het weer creëren van overzicht en het hebben van inzicht krijg je rust in jouw hoofd en kun je het totale plaatje beter overzien.

Wat doet een budgetcoach?

De budgetcoach uit Oss biedt jou een luisterend oor. Samen met jou wordt er gekeken wat er nodig is. Heb jij alle post nog op een stapel liggen en dan is het uitpakken van de post de eerste stap. Het is de bedoeling om inzicht en overzicht te krijgen in jouw financiën. Wat heb je liggen en hoe kunnen we hiermee aan de slag. Het is de bedoeling dat jij met het doorlopen van een traject, jouw doelen gaat behalen en financieel zelfredzaam wordt. Dit zal veranderingen met zich meebrengen. Alles start met een aanmelding bij de budgetcoach.

Samen aan de slag, hoe pakken we dat dan aan?
Lees hier verder…

Aan het woordMet m’n handen in het haar

Op een mooie dag in februari had ik een afspraak Karin. Tijdens een eerder bezoek van de deurwaarder heb ik aangegeven om hulp verlegen te zitten. Had werkelijk geen idee meer wat ik met mijn schulden aan moest. Een bezoek van de budgetcoach werd gepland.

Wil je financiële rust?

Dan gaan we samen aan de slag. Laat jouw gegevens achter, dan bel ik je terug. Of bel 0412 – 61 74 60 om een afspraak te maken.